به گزارش صدای بانک از روابط عمومی صنایع پتروشیمی خلیج فارس، مسعود حسنی درباره آخرین وضعیت راهاندازی واحد اتیل بنزن پتروشیمی پارس، گفت: تعمیرات اساسی این واحد با مشارکت شرکتهای دانش بنیان ایرانی و کارشناسان پتروشیمی پارس آغاز شده است.
وی افزود: تاکنون ساخت بیش از 12 هزار تیوپ به پایان رسیده و همزمان عملیات ساخت، نوسازی و بازسازی مبدلها در عسلویه، ماهشهر، اصفهان و اراک توسط سازندگان ایرانی مراحل پایانی را پشت سرمیگذارد.
مدیرعامل پتروشیمی پارس با تأکید بر اینکه بر اساس برنامه زمانبندی، پیش بینی میشود از سی ام آذر امسال عملیات راهاندازی و ازسرگیری تولید در واحدهای اتیل بنزن و استایرن منومر آغاز شود، تصریح کرد: مطابق برنامه، تولید تجاری با پایان مراحل پیش راهاندازی و راهاندازی، از سوم دی ماه امسال آغاز خواهد شد.
حسنی با بیان اینکه با انجام این پروژه ملی تعمیرات اساسی، نوسازی و بازسازی واحدهای اتیل بنزن و استایرن منومر پارس این پتروشیمی از توان تولید روزانه بالغ بر یک هزار و 780 تن محصول استایرن منومر با کیفیت بالا برخوردار خواهد بود، یادآور شد: این واحد پس از حدود 15 سال تعمیر اساسی شده و انجام این پروژه با مشارکت شرکتهای دانش بنیان ایرانی، متخصصان پتروشیمی پارس و پژوهشگاه صنعت نفت، نوید تولیدی پایدار و بالاتر از ظرفیت اسمی را خواهد داد.
وی همچنین بااشاره به تأمین کامل روغن انتقال حرارتی مصرفی واحد اتیل بنزن پتروشیمی پارس، خاطرنشان کرد: مصرف کنندگان استایرن منومر پارس نگرانی بابت تولید پایدار و مطمئن نداشته باشند.
واردات اولین محموله استایرن منومر به ایران
مدیرعامل پتروشیمی پارس همچنین با بیان اینکه شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با هدف تأمین خوراک مورد نیاز صنایع پائین دستی و مدیریت عرضه و تقاضا در بازار اقدام به خرید و واردات سه محموله استایرن منومر کرده است، گفت: اولین محموله دوازده هزار تنی خریداری شده و در مسیر حمل دریایی به پایانه پتروشیمی عسلویه است.
حسنی با اعلام اینکه این محموله 27 آذر ماه امسال در مخازن عسلویه تخلیه خواهد شد، از عرضه اولین استایرن منومر در قالب سلف یک ماهه در بورس کالا در هفته جاری خبر داد و گفت:
پس از آن هم، دو محموله دیگر هم به ترتیب در مخازن پتروشیمی پارس تخلیه و روانه بازار مصرف می شود.
وی از عرضه سه محموله دوازده هزار تنی استایرن منومر وارداتی در بازار پس از عرضه هفته جاری خبر داد و یادآور شد: با توجه به ظرفیت ذخیره سازی 40 هزار تنی استایرن منومر در پتروشیمی پارس محدودیت عملیاتی برای تولید همزمان و واردات این محصول وجود ندارد.
مصرف کنندگان نگران قیمت نباشند
حسنی همچنین با تأکید بر اینکه مصرف کنندگان استایرن منومر در صنایع پائین دستی نگران قیمت استایرن منومر وارداتی نباشند، خاطرنشان کرد: این محصول با قیمت تلفیقی و با هدف حمایت از صنایع پائین دستی و مصرف کنندگان داخلی عرضه می شود.