با امضای تفاهمنامه میان بانک صادرات ایران و معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، این بانک بهعنوان بانک عامل سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران معرفی شد.
«صادرات» بانک عامل نمایشگاه بینالمللی کتاب شد
8 بهمن 1398 ساعت 8:05
با امضای تفاهمنامه میان بانک صادرات ایران و معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، این بانک بهعنوان بانک عامل سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران معرفی شد.
به گزارش "صدای بانک" ، بر اساس این تفاهمنامه، این بانک بهعنوان بانک عامل نمایشگاههای کتاب تهران و استانها و سایر نمایشگاههای معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انتخاب شده و حمایتهای مختلفی از حوزه فرهنگ انجام خواهد داد.
مدیرعامل بانک صادرات ایران در مراسم امضای این تفاهمنامه با اشاره به سابقه همکاری میان این بانک و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ما به خود میبالیم که توانستهایم در دوره کنونی چراغی را در راستای توسعه فرهنگی کشور روشن کنیم. بانک صادرات ایران همیشه در حوزه فرهنگی فعال بوده و با این تفاهمنامه، امیدواریم نقش موثرتری در اعتلای بخش فرهنگی کشور ایفا کنیم.
حجتاله صیدی با بیان این مطلب که امضای تفاهمنامه همکاری مشترک با معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای بانک صادرات ایران افتخار است، گفت: از دو جنبه علاقهمند بودیم تا این تفاهمنامه نهایی شود؛ نخست علاقه و توجه بانک صادرات ایران به توسعه فرهنگی؛ چراکه معتقدیم براساس توسعه فرهنگی در سایر حوزهها نیز میتوان پیشرفت کرد و دیگر اینکه امکانات ما از نظر خدماترسانی در اختیار ناشران، تولیدکنندگان محصولات فرهنگی و مولفان و همه علاقهمندان به کتاب قرار خواهد گرفت و سعی میکنیم امکان دسترسی به آنها را تسهیل و تسریع کنیم.
وی افزود: نمایشگاه کتاب تهران بهعنوان بزرگترین رویداد فرهنگی کشور شناخته میشود و مشارکت در برگزاری این رویداد را موجب بالندگی خود میدانیم.
در این مراسم، همچنین محسن جوادی، معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه نگاه این وزارتخانه به فرهنگ، نگاه گلخانهای نیست و به چرخه اقتصادی و گشایش فرصتهای اختصاصی اقتصادی برای آن نیز توجه دارد، تصریح کرد: فرهنگ میتواند گشایشهایی در بخشهای مختلف گردش اقتصادی ایجاد کند و به همین دلیل حمایت بخش اقتصادی از بخش فرهنگ را قدر مینهیم.
وی با اشاره به همکاری بانک صادرات ایران در پرداخت وام به اهل قلم بیان کرد: رکن اصلی تولید کتاب، اهل قلم هستند و با توجه به شرایط اقتصادی کشور، بهنظر میرسد نوشتن، نیازمند حمایت است تا چرخه اقتصاد نشر فعالتر شود. امیدواریم این تفاهمنامه در زمینه موضوعاتی مانند وام به اهل قلم نیز بیشتر بهکار گرفته شود. این به معنای آن است که ما با حمایت اقتصادی، فضایی را فراهم کنیم تا مولفان با خیال راحتتر به کار تالیف بپردازند و چرخه انتشار نشر شکل بگیرد.
وی با اشاره به اینکه تاکید اصلی این تفاهمنامه روی نمایشگاه کتاب تهران نیست، گفت: استانها هم در طول سال آینده از حمایتهای بانک صادرات ایران بهرهمند خواهند شد و تحولات اقتصادی و اجتماعی در حوزه نشر را شاهد خواهند بود.
کد مطلب: 6012