تاریخ انتشارسه شنبه ۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۱
کد مطلب : 13300
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان:

پرداختی‌های بیماران با اجرای طرح «دارویار» تغییر نکرده است

۰
plusresetminus
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه با اجرای طرح دارویار برخی اقلام دارویی دیگر نیز مشمول بیمه شدند، گفت: پرداختی‌های بیمار تغییر نکرده و یا کاهش یافته است.
پرداختی‌های بیماران با اجرای طرح «دارویار» تغییر نکرده است
به گزارش صدای بانک از خبرگزاری مهر، محمود اعتباری، بعدازظهر یکشنبه 2 مرداد، در جمع اصحاب رسانه با اشاره به اینکه ۳۶۶ قلم دارو پرمصرف و ضروری بیماری‌های مزمن همچون دیابت، فشارخون و قلبی و عروقی زیر پوشش بیمه قرار گرفته است و با اجرای آن، پرداخت از جیب بیمار تغییری نکرده است، اظهار کرد: طرح دارویار در داروخانه‌های استان اصفهان به خوبی در حال اجراست.
وی با بیان اینکه با اجرای طرح دارویار برخی اقلامی که تحت پوشش بیمه نبودند، مشمول بیمه شدند، افزود: این مسئله سبب شده تا میزان پرداختی بیمار یا تغییر نکند و یا کاهش یابد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اضافه کرد: داروهایی که نیاز به نسخه ندارند با توجه به عدم تخصیص ارز، با اجرای طرح دارویار مشمول افزایش قیمت نمی‌شوند و یک هزار و ۴۵ قلم داروی تولید داخل مشمول تغییر قیمت شده که به طور کامل توسط بیمه پوشش داده می‌شود.
قیمت دارو واقعی‌تر شده است
وی با بیان اینکه با اجرای طرح دارویار، قیمت دارو واقعی‌تر شده است، تشریح کرد: در گذشته تورم در زمینه دارو وجود داشت و این مسئله تولید دارو را با چالش مواجه کرده بود و عدم وابستگی دارو به ارز تولیدی می‌تواند تحولاتی در تولید داخل ایجاد کند.
اعتباری بیان کرد: توزیع یارانه دارو متناسب با نیاز بیمار، برخورداری بیشتر دهک‌های پایین درآمدی از یارانه دارو، جلوگیری از مصرف بی‌رویه و خودسرانه دارو، عدم تغییر هزینه پرداختی توسط بیمار، اصلاح الگوی مصرف دارو، افزایش تولید داخلی، کنترل قاچاق دارو، رشد صادرات دارو، حمایت ویژه از داروی مصرفی بیماران صعب‌العلاج و خاص، افزایش پوشش بیمه‌ای داروها و ثابت ماندن هزینه پرداختی مردم مهمترین هدفی است که اجرای این طرح دنبال می‌کند.
وی با بیان اینکه داروهای بیماران خاص با قیمت قبلی و حمایت‌های دولت عرضه می‌شود، ابراز داشت: بیماران خاص با حمایت‌های بیمه‌ای مبلغ ناچیزی را پرداخت می‌کند؛ تمدید نسخه بیماران مزمن تا سه بار در طرح دارویار قابل اجرا است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اجرای مطلوب طرح دارویار در داروخانه‌های استان خاطرنشان کرد: استان اصفهان ۹۵۰ داروخانه فعال دارد و با فعالیت حدود ۱۰ کارخانه، اصفهان سومین استان تولیدکننده دارو پس از تهران و البرز است، از هم استانی‌ها خواست در صورت مشاهده تخلف دارویی، شکایت خود را به شماره تماس ۱۹۰ یا ۰۳۱۳۷۹۲۴۸۱۷ اطلاع داده تا سریع پیگیری شود.
۷۹۰ هزار نفر در استان تحت پوشش بیمه سلامت همگانی هستند
در ادامه این جلسه، مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان با اشاره به اینکه ۷۹۰ هزار نفر در استان تحت پوشش بیمه سلامت همگانی هستند و به صورت رایگان تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند، گفت: نقشی که بیمه سلامت در طرح دارویار دارد، شامل تضمین پرداخت افزایش قیمت دارو به داروخانه است.
محمدحسین صفاری با بیان اینکه اگر فردی بیمه درمانی ندارد به مدت سه ماه می‌تواند با مراجعه به مراکز پیشخوان یا سایت بیمه سلامت من، درخواست بیمه رایگان درمانی دهد، افزود: افراد می‌توانند از طریق شماره‌گیری کد دستوری #۱۶۶۶* از وضعیت بیمه درمانی خود آگاه شوند.
وی ادامه داد: اتباع خارجی نیز دارای بیمه هستند و باید برای بیمه خود نامه‌ای از وزارت کشور یا اداره اتباع استانداری‌ها دریافت کرده تا تحت پوشش قرار گیرند.
مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان تصریح کرد: سامانه‌ها در طرح دارویار به گونه‌ای طراحی شده است که پرداخت از جیب مردم به هیچ عنوان قبل و بعد از اجرای طرح، تفاوت نکند؛ افراد می‌توانند درپی تماس با سامانه ۱۹۰ سازمان غذا و دارو شکایت خود را مطرح کنند.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین