به گزارش "
صدای بانک" ، مدیران هیچ کدام از وزیران دولت تدبیر و امید به اندازه مدیران وزارت صنعت، معدن و تجارت بازداشت نشده اند.
بازداشت مدیران استانی،بازداشت چندین نفر در پرونده ثبت سفارش خودرو، بازداشت گسترده مدیران خودرو سازی،... بخشی از نتایج قضایی است که در کنکاش یک سال اخیر مراجع نظارتی در وزارتخانه تحت امر رضا رحمانی حاصل شده است. بازداشت دو نماینده عضو کمیسیون صنایع مجلس که از جمله متحدان سیاسی وزیر محسوب می شوند و با توجه به اینکه رحمانی خود سالها عهده دار سمت ریاست کمیسیون صنایع و معادن مجلس بوده، به گفته برخی، این دو همشهری او با سفارش شخص وزیر به عضویت کمیسیون در آمده بودند، نقطه اوج نزدیک شدن دستگاه قهریه به حلقه نزدیکان وزیر صمت دولت دوم تدبیر و امید بود.
انتصابات سفارشی
سبک خاص مدیریتی رحمانی انتقادات جدی رئیس جمهور و معاون اول وی را نیز در پی داشته است، جهانگیری نقد خود به وزارت رحمانی را رسانه ای کرده است و رحمانی با انتصاب مهدی زاده، داماد رئیس جمهور به ریاست سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور سعی کرد تا رئیس دولت تدبیر را راضی نگاه دارد. هر چند افکار عمومی مانع از این امر شد، حال وزیر صمت مجدداَ از این روش قدیمی استفاده کرده و با انتصاب منشی ساده یک شرکت به ریاست سازمان حمایت تولید کنندگان و مصرف کنندگان سعی دارد تا یک حلقه دیگر از قدرت را راضی نگاه دارد.
مدیر هتاک
عباس تابش بیگدیلو همشهری رضا رحمانی وزیر صمت است که توسط حلقه حامی وی، به او معرفی شد و توسط رحمانی وارد دفتر حساس خدمات بازرگانی این وزارتخانه شد.
تابش در زمانی که سی و چند سال سن داشت توسط تیم رحمانی به عنوان مدیر کل سازمان صنعت، معدن و تجارت بوشهر منصوب شد، عملکرد این مدیر اردبیلی خیلی زود باعث بروز نارضایتی در میان کارکنان و ابواب جمعی این استان شد، به گونه ای که به نقل از سایت محلی پارس خلیج، وی به خاطر توهین به کارکنان از سوی دادگاه این استان محکوم به پرداخت جزای نقدی شد.
این حکم در پی شکایت ابراهیم اسلامپور از کارمندان صنعت، معدن و تجارت استان مبنی بر توهین مدیرکل این اداره ( عباس تابش بیگدیلو)صادر شد.
این کارمند در اعتراض به آنچه برخوردهای توهین آمیز عباس تابش مدیرکل صنعت، معدن و تجارت با خود در مجموعه اداری اعلام کرده بود، دادخواستی را علیه وی تنظیم و به دادگاه ارایه نمود.
پس از طی شدن روند رسیدگی به پرونده، شعبه ۱۰۳ دادگاه جزایی شهرستان بوشهر طی کیفرخواستی مبتنی بر تحقیقات و گواهی گواهان و دفاعیات غیرموثر متهم، بزهکاری عباس تابش را در خصوص توهین محرز و مسلم تشخیص داده و به استناد ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی وی را محکوم به پرداخت جزای نقدی کرد.
هر چند تابش سعی کرد تا تجدید نظر خواهی کند، اما دادگاه تجدید نظر نیز حکم وی را تایید کرد، وضعیت آشفته تولید و بازار کالاهای مصرفی در این استان در کنار نارضایتی های گسترده، منجر به پیگیری امام جمعه و استاندار برای عزل وی شد و عباس تابش به «شکلی خاص» برکنار و از استان بوشهر «مشایعت» شد.
نگاه خیره پایه گذاران انقلاب اسلامی !
سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان تنها یک سال پس از پیروزی انقلاب، توسط انقلابیون برای تحقق بخش مهمی از آرمانهای اقتصادی انقلاب شکل گرفت تا با مهار قیمت ها نگذارد که دهک های پایین درآمدی آسیب ببینند و تولید کنندگان نیز تحت تاثیر باندهای قدرتمند واردات متضرر نگردند. آنها هرگز فکر نمی کردند که در چهلمین تولد این انقلاب و در آستانه گام دوم انقلاب، وضعیت بده بستان های سیاسی پنهان، آرمان های آنها را به ورطه ای بکشاند که یک منشی با این سابقه مشخص بر روی کرسی مدیریت این سازمان تکیه زند.
وضعیت دولت تدبیر و امید از منظر مدیریتی از مرحله مشکل عبور کرده و وارد فاز بحران شده است. از هم گسیختگی محض باعث شده که به سبک تیول داران دوره قاجار پست های مدیریتی در معاملات پنهان معامله شود و منشی ها و نوچگان سیاسی به نیابت از ارباب قدرت بر آنها تکیه زنند.
منبع: روزنو