وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه تداوم ارز ترجیحی، تورمی به مراتب بالاتر را داشت، گفت: امسال ۲۰هزار میلیارد تومان ارز ترجیحی نیاز داشتیم.
به گزارش صدای بانک از خبرگزاری تسنیم از آران و بیدگل، سیدجواد ساداتینژاد شامگاه چهارشنبه در شوراب اداری شهرستان آران و بیدگل ضمن اشاره به افزایش قابل توجه قیمت جهانی کالاهای اساسی اظهار داشت: در خیلی از نقاط دنیا در کالاهای اساسی سهمیهبندی صورت گرفته است اما با تلاشهای صورت گرفته شاهد فراوانی در اقلام کالاهای اساسی هستیم.
وی با بیان اینکه حمایت از تولید بزرگترین اقدام امروز است، افزود: حذف ارز ترجیحی در بلندمدت تاثیر مثبت خود را دارد در حالی که اگر ارز ترجیحی باقی میماند یقینا تورم آن به مراتب بالاتر بود در حالی که این جراحی اقتصادی در کوتاهمدت سختیهایی دارد.
وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ما امسال بالغ بر 20 میلیارد دلار ارز ترجیحی نیاز داشتیم، ابراز داشت: این موضوع در حوزه تولید نیز در دراز مدت به نفع تولیدکننده است و از این رو تولیدکننده و مصرفکننده باید در کنار یکدیگر از این برهه زمانی عبور کنیم اگرچه مردم همواره حامی تولیدکنندگان بوده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر یک کِشتی سویا یک هزار و 300 میلیارد تومان پول نیاز دارد، گفت: تامین سرمایه در گردش و خرید مازاد تولید از جمله اقداماتی است که از تولیدکننده به عنوان اقدامات حمایتی صورت میپذیرد و از این رو تولیدکنندگان بر تولید خود استمرار ببخشند.
ساداتینژاد ضمن اشاره به آسانسازی ارائه تسهیلات به تولیدکنندگان حوزه کالاهای اساسی تصریح کرد: تسهیلات دامدارکارت در آران و بیدگل باید تا هفته آینده به متقاضیان پرداخت شود.
وی با بیان اینکه رئیس جمهور در سفری مستقل به منطقه سفر میکنند، تاکید کرد: سه هزار و 200 میلیارد تومان در حوزه کشاورزی ویژه استان اصفهان مصوبه داریم و در بحث دریاچه نمک نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است اما هنوز جای کار دارد.