به گزارش صدای بانک، مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، اصلاح صورت گرفته در خصوص نرخهای یوتیلیتی را یک ضرورت خواند و گفت: در شرایطی که شرکتهای پتروشیمی محصولات خود را به نرخ فوب خلیج فارس میفروختند و همه هزینههای آنها ارزی حساب میشد، محاسبه نرخ یوتیلتی به صورت ریالی و ناعادلانه صحیح نبود و حالا با اصلاح صورت گرفته، از مبین انرژی خلیج فارس، رفع ظلم شد.
به گزارش روابط عمومی گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، دکتر علی عسکری در جریان سفر سه روزه خود به منطقه عسلویه از شرکت مبین انرژی خلیج فارس بازدید کرد.
مدیرعامل مبین انرژی خلیج فارس در این بازدید به ارائه گزارشی از عملکرد، دستاوردها و برنامههای این شرکت پرداخت و گفت: این شرکت با سرمایهگذاری 2.1 میلیارد دلاری، امروز قلب منطقه انرژی پارس است و با تامین پایدار یوتیلیتی نقشی نزدیک به 40 درصدی در تولید شرکتهای پتروشیمی منطقهو ارزآوری و سودآوری آنها دارد و این در حالی است که با کمبود واحدهای ارائه دهنده یوتیلیتی در منطقه، مبین انرژی با تمام ظرفیت خود مشغول به ارائه خدمت است که همین موضوع مشکلاتی را از نظر اورهال و بهبود خدمات پیش آورده است.
مهدی فرزانه با بیان اینکه7 هزار و 130 قطعه در این شرکت داخلی سازی و برخی از تجهیزات مهم برای نخستین بار در طی روندی در این شرکت با همکاری شرکتهای دانش بنیان و تولیدکننده ایرانی داخلیسازی شده یا در حال داخلیسازی است، گفت: مبین انرژی جزو پیشروترین، سرآمدترین شرکتها در ساخت داخل است و امروز ۶۰ درصد آنالیروزها داخلی سازی شده و انشالله طبق برنامهریزی انجام شده به هشتاد درصد خواهد رسید.
وی پروژه توسعه نیروگاه مبین به میزان 200 مگاوات، اجرای پروژه PMS و تعمیر پمپهای حیاتی 104 که تامین کننده آب دریای خنک این شرکت است را از برنامههای آتی این شرکت عنوان کرد و به بیان دستاوردهای زیست محیطی این شرکت پرداخت.
دکتر علی عسکری، با اشاره به سرمایهگذاری 2.1 میلیارد دلاری انجام شده در شرکت مبین انرژی خلیج فارس، تصریح کرد: سودآوری این شرکت با نرخ ناعادلانه یوتیلتی مرتب در حال کاهش بود، این نرخها در حال تبدیل شدن به تهدیدی برای حیات قلب عسلویه شده بود که میتوانست تبعات گسترده امنیتی و اقتصادی را برای کشور موجب شود.
مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، تاکید کرد: در نرخهای یوتیلیتی به مبین ظلم شده بود که با تلاشها و رایزنیهای گسترده، نرخهای جدیدی مصوب شد که نتیجه آن رفع ظلم از این شرکت بود. چگونه است که شرکتهای منطقه طبق نرخ فوب خلیج فارس محصولات خود را میفروشند و حتی سایر خدمات و نیازهای آنها ارزی محاسبه میشود اما یوتیلیتی که نقشی مهم در تولید محصول دارد باید ریالی و با این قیمت نازل حساب شود؟ اگر این شرکتها حاضر بودند محصولات خود را زیر نرخ فوب خلیج فارس بفروشند ما هم برای ارائه خدمات یوتیلیتی به قیمت پایینتر آماده بوده و هستیم، اما در این معادلات منطق ارزی حاکم است و باید در همه شئون، این منطق رعایت شود.
وی افزود: درست است که مبین انرژی خلیج فارس هنوز سودآور است، اما واقعا این سودآوری با این حجم عظیم سرمایهگذاری صورت گرفته تناسبی دارد؟ سرمایهای که از منابع این کشور و از سرمایههای این مردم انجام شده و میبایست به ثمر برسد اما این نرخ ناعادلانه حتی در خطر توقف فعالیت بود.
مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس با اشاره به اهمیت نقش نیروی انسانی توانمند در مسیر فعالیت مبین انرژی خلیج فارس، از مدیرعامل این شرکت و همکاران برای ارائه خدمت بیوقفه به شرکتهای پتروشیمی منطقه و توجه ویژه به محیط زیست تقدیر کرد و گفت: توجه به محیطزیست یک تقوای صنعتی است و بر همه ما واجب است که به صورت جدی برای حفظ محیط زیست در تمامی شرکتهای گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس تلاش کنیم و این حقی است که بر گردن ماست.
علی عسکری همچنین از تلاشهای صورت گرفته برای ساخت داخل در این شرکت و اهمیت به شرکتهای دانش بنیان تقدیر کرد و گفت: اینکه از مرحله داخلیسازی قطعه به داخلیسازی یک کمپرسور، توربین یا ساب سیستم رسیدهایم فوق العاده مهم است.
وی همچنین جذب نیروهای جوان، نخبه، انقلابی، مومن، دارای روحیه کار گروهی، با استعداد و دارای علاقه به فراگیری دانش در شرکتهای گروه به منظور شتاب بخشیدن به فعالیتهای تعریف شده را یک ضرورت دانست.