تاریخ انتشارشنبه ۱۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۲
کد مطلب : 12955
مدیر استانی بانك صنعت و معدن استان مركزی:

اشتغالزایی و تامین مالی واحدهای تولیدی به خصوص شركت های دانش بنیان از مهمترین اولویت های ماست

۰
plusresetminus
اشتغالزایی و تامین مالی واحدهای تولیدی به خصوص شركت های دانش بنیان از مهمترین اولویت های ماست
به گزارش صدای بانک، در استان مرکزی، صنایعی همچون صنایع فلزی، ماشین‌سازی، واگن‌سازی و لوکوموتیوسازی، صنایع برق‌ و مخابرات، ماشین‌آلات، صنایع معدنی و پتروشیمی، صنایع شیمیایی، نساجی، صنایع غذایی، چوب و غیره فعالیت دارند و این استان با دارا بودن ۳۷ شهرک و ناحیه صنعتی فعال یکی از قطب های صنعت کشور به شمار می رود، در این راستا روابط عمومی بانک صنعت و معدن با حسین یوسفی مدیر بانک صنعت و معدن استان مرکزی و رییس شعبه اراک این بانک در خصوص اهم برنامه ها و اقدامات انجام شده و برنامه های تدوین شده برای حمایت و توسعه صنایع استان به گفتگو نشسته است که در ادامه می آید:
1- در راستاي تحقق شعار سال"توليد، دانش بنیان، اشتغال آفرین" چه برنامه هايي داريد؟
برنامه شعبه اجرای سیاستها و برنامه های ابلاغی بانک در راستای تحقق شعار سال " تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین "می باشد. در همین راستا شناسایی ظرفیت ها و پتانسیل های استان در خصوص تولیدات دانش بنیان در دستور کار شعبه قرار گرفته، تعدادی از طرح های دانش بنیان شناسایی و در حال تصویب و برخی در شرف پرداخت می باشد. در خصوص شناسایی طرح های دانش بنیان جلساتی با سازمان صمت و سایر دستگاههای ذیربط برگزار و بررسی های میدانی لازم به عمل آمده است. بانک صنعت و معدن استان با حداکثر ظرفیت در کنار صنعتگران و کارآفرینان استان به ویژه شرکت های دانش بنیان می باشد.
2- مهمترين سياست ها و استراتژيهاي شعبه در سال 1401 چيست؟
اجرای سیاست های ابلاغی بانک در دستور کار شعبه می باشد. به همین منظور جلسات مستمر با همکاران تشکیل و برنامه های ابلاغی بانک و شعبه تشریح و با خرد جمعی تصمیمات لازم اتخاذ می گردد. بازدیدهای میدانی و تشکیل جلسه با کارآفرینان و مدیران طرح ها و بررسی مسائل، مشکلات و نیازسنجی طرح ها در راستای رفع موانع و مشکلات تولید این واحدها، تشویق مشتریان به تمرکز حساب نزد بانک صنعت ومعدن و ارائه خدمات بانک به شرکت ها می باشد.
3- طي يكسال گذشته به چند طرح صنعتي و به چه ميزان تسهيلات پرداخت كرده ايد؟ نوع صنعت، میزان تولید به همراه نوع محصول، میزان اشتغال و نوع تسهیلات پرداختی را اعلام فرمایید.
سال گذشته در استان به 94 طرح صنعتی معادل 5993 میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای نساجی، صنایع شیمیایی،صنایع پایین دستی نفت و پتروشیمی، صنایع بسته بندی، فلزی، ماشین سازی، یراق آلات، دارویی، لوازم خانگی، صنایع وابسته به کشاورزی، سلولزی و ... در قالب عقود اسلامی از جمله فروش اقساطی مواد اولیه، فروش اقساطی ماشین آلات، جعاله سرمایه در گردش، خرید دین و ... تسهیلات پرداخت شده است. پرداخت تسهیلات منجر به تثبیت اشتغال و همچنین ایجاد بالغ بر 170 موقعیت شغلی جدید گردیده است.
4- از طرح های یاد شده، چند طرح صنعتي و معدنی در استان به بهره برداري رسيده؟ چه تعداد از این طرح ها دانش بنیان بوده اند؟
در سال گذشته دو طرح صنعتی به ارزش سرمایه گذاری 500 میلیارد ریال با میزان اشتغال 168 نفر در استان با تامین مالی بانک به بهره برداری رسیده است.
5- چه تعداد واحد صنعتي با تسهيلات بانك در استان راه اندازی شده است، چه مقدار پيشرفت داشته است و با بهره برداري از آنها چه تعداد شغل ايجاد خواهد شد؟ از طرح های در حال بهره برداری، کدام طرح ها دانش بنیان می باشند؟
در حال حاضر سه طرح صنعتی در مجموع به ارزش سرمایه گذاری 7267 میلیارد ریال با اشتغالی بالغ بر 277 نفر در استان در حال اجرا می باشند که یکی از طرح های دانش بنیان است.
6- در خصوص احیاء واحدهای تولیدی غیر فعال چه اقداماتی انجام داده اید؟
در ارتباط با احیاء واحدهای تولیدی غیرفعال، ابتدا بازدید از مجموعه صنعتی و سپس تشکیل جلسه با مدیران شرکت های بدهکار صورت می گیرد. راهکارهای لازم جهت برون رفت شرکت از مشکلات پس از کسب اطمینان از تکنولوژی تولید و بازار محصول ارائه و حداکثر تعامل و مساعدت لازم در خصوص تعیین تکلیف مطالبات از قبیل بخشودگی جرائم تاخیر و یا امهال دیون متناسب با توان بازپرداخت متقاضی و در برخی موارد تزریق سرمایه در گردش مشروط بر راه اندازی مجدد طرح به عمل می آید.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین