نمایندگان مجلس دوازدهم، بازگشت اعتماد به بازار، شفافسازی سیاستهای پولی و مالی، پیشبینی پذیری اقتصاد، مشارکت بخش خصوصی در اقتصاد، جلوگیری از تصمیمات ناگهانی و خلقالساعه و فرهنگسازی را از جمله راهکارهای رونق بورس ذکر کردند.
محمود کریمی بیرانوند، معاون اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سهامداری را به عنوان یکی از راههای مشارکت مردم در تولید معرفی کرد و افزود: در صورت توسعه ساز و کار تامین مالی شرکتهای دانشبنیان در بازار سرمایه شاهد رونق فعالیت این شرکتها خواهیم بود.
محمدرضا قنبری، مدیرعامل کارگزاری باهنر با بیان این که بازار سرمایه نیازمند ثبات در تصمیمگیریها است، اظهار داشت: الزام شرکتها به شفافیت و تلاش برای جلب اعتماد عمومی نیازمند ثبات و پیشبینیپذیری اقتصاد است.
مرتضی افقه، اقتصاددان با بیان اینکه اجرای دستورالعمل حاکمیت شرکتی تاثیر بسزایی در حل مشکلات اقتصادی دارد، اظهار داشت: با بسترسازی برای جذب سرمایههای سرگردان و اجرای درست اصول حاکمیت شرکتی میتوان گام مهمی برای رونق تولید برداشت.
بررسیهای مدیریت پژوهش سازمان بورس و اوراق بهادار نشان میدهد که در نتیجه تدابیر و سیاستهای اتخاذ شده، نرخ بازده انتظاری اوراق درآمد ثابت در روزهای اخیر کاهش معنیداری داشته و این روند در روزهای آینده نیز تداوم خواهد داشت.
جبار کوچکینژاد، نماینده مجلس دوازدهم با بیان این که سیاستهای اقتصادی دولت باید مبتنی بر ایجاد آرامش و ثبات در بازارها بهویژه بازار سرمایه باشد، اظهار داشت: با اصلاح سیاستهای پولی و مالی انتظار میرود شاهد ورود نقدینگی به سمت بازار سرمایه باشیم.
صادق قاسمی، مدیرعامل کارگزاری آرمون بورس با بیان این که جایگاه بازار سرمایه در تامین مالی بنگاههای تولیدی ارتقاء پیدا کرده، اظهار داشت: کاهش هزینههای تولید از جمله اهداف قانون تامین مالی تولید است.
سید فرهنگ حسینی، مدیرعامل گروه صنعتی و معدنی امیر، کاهش نرخ «اخزا» را نتیجه پیگیریهای مکرر سازمان بورس از بانک مرکزی دانست و بیان کرد: کاهش نرخ بهره میتواند ضمن کاهش هزینههای تامین مالی شرکتها، باعث بهبود بازار سرمایه شود.
صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به افزایش همکاریهای این وزارتخانه با سازمان بورس و اوراق بهادار بیان کرد: تقویت بازار سرمایه یکی از بسترهای مهم مشارکت مردم در تولید و اقتصاد است که این مهم با ورود شرکتهای جدید به بورس برای سال ۱۴۰۳ پیگیری میشود.
معاونت نظارت بر بورسها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار، جزییات تغییرات مبلغ فروش ۵۰ شرکت بزرگ بازار سرمایه از نظر ارزش بازار در فروردین ماه ۱۴۰۳ را اعلام کرد.
موضوع افزایش نرخ بهره به اصلی ترین مولفه اقتصاد ایران تبدیل شده است در چنین شرایطی بانک مرکزی با ارسال بخشنامهای به بانکها هشدار داد که در صورت عدم رعایت نرخهای مصوب، باید منتظر سلب صلاحیت باشند.
معاون مالی بانک توسعه صادرات ایران با حضور در همایش بزرگ کرمان آیدکس 2024 با «شهباز حسنپور»، نماینده مردم کرمان، دیدار و در خصوص نحوه حمایت مالی بانک توسعه صادرات ایران از واحدهای بزرگ صنعتی و معدنی استان گفتگو کرد.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به همراهی دولت برای رفع چالشهای حاکم بر بازار سرمایه، اعلام کرد: بازار سهام از پتانسیل لازم برای رشد برخوردار است که این امر نیازمند اتخاذ برخی از تصمیمات اساسی است.
حمیدرضا مهرآور، مدیرعامل کارگزاری بانک سامان با بیان این که ورود منابع به بازار سرمایه باید تسهیل شود، گفت: پیشبینی پذیر نبودن و عدم ثبات قوانین دو چالش مهم اقتصاد است.
مجید شکرالهی، مدیر ارزیابی و سرمایهگذاری داخلی صندوق توسعه ملی با بیان این که هماکنون صندوق توسعه ملی به طور مستقیم در بحث سرمایهگذاری و مشارکت در بازار سهام ورود کرده، گفت: این صندوق با پشتوانه ارزی که دارد میتواند زمینه را برای سرمایهگذاری ارزی در بازار سرمایه فراهم کند.