تلفیق آخرین فناوری روز جهان با هنر و نبوغ ایرانی در سالهای گذشته توانسته فرش ماشینی را به صنعتی ممتاز، اشتغالزا و ارزآور تبدیل کند. این صنعت همچون سایر صنایع از برخی مشکلات رنج میبرد. در روزهای گذشته برخی رسانهها با ارائه آمارهای نادرست تصویر ناصحیحی از این صنعت ارائه دادند.
رییس انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه سازان خودروی کشور از برنامهریزی انجام مذاکره برای احداث و راهاندازی نخستین شهرک صنعتی تخصصی قطعهسازی خودرو در مرز مشترک ایران و ترکیه در آینده نزدیک خبر داد.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران گفت: مهم این است که برق یکی از مسیرهای فروش در بازار بینالمللی بدون نیاز به سرمایهگذاری کلان در خطوط و یا قراردادهای پیچیده دوطرفه و معمولا بدون چالش سیاسی است.
جدیدترین برآورد سازمان ملل نشان میدهد متوسط ضریب جینی ایران به ۴۰.۹ واحد رسیده است و ایران از نظر شکاف درآمدی بین ۱۵۶ کشور جهان وضعیت بهتری از آمریکا دارد.
صادرات ایران به ترکیه در بهار امسال با سه میلیون و ۷۰هزار تن کالای ایرانی به ارزش یک میلیارد و ۷۳۷میلیون دلار با رشد ۳۶۳ درصدی در وزن و ۱۹۲ درصدی در ارزش، نسبت به بهار سال قبل همراه بوده است.
رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و ترکیه با تاکید بر اینکه بانک مرکزی دولت قبل باعث افزایش مشکلات بسیاری شده بود، گفت: دولت سیزدهم با تصمیمات شجاعانه خود، تحریمهای داخلی را برداشت و بخش خصوصی قدردان شهامت و جسارت دولت و بانک مرکزی در رفع خودتحریمیهای تجاری است.